naar HOME

Voor de verandering

Terzake. Merken Strategie Design

Hoezo? Waarom moet het altijd anders? Soms is iets toch gewoon goed? Klopt. Maar succesvol blijven vraagt om verandering. Soms klein, soms groot. Veranderingen om jezelf te blijven dus. Terzake. Merken Strategie Design biedt alle communicatieoplossingen om jouw organisatie succesvol te veranderen. Of juist zichzelf te blijven.

 

"De mooiste dingen maken,
als er geen goed idee achter zit,
wordt niemand er wijzer van"

 

 

Wij zijn een creatief bureau met gemotiveerde professionals, dat organisaties in Twente en daarbuiten, helpt met het oplossen van communicatie vraagstukken. We kunnen de mooiste dingen maken, als er geen goed idee achter zit, wordt niemand er wijzer van. De essentie raken we alleen als we jou echt begrijpen en aanvoelen. Dit vertalen we naar een inspirerende communicatiemix. Met een enorme drive om je verder te helpen, kun je desgewenst alles loslaten.

 

Communicatieoplossingen
voor organisaties die willen veranderen.

Vacatures
Vacatures

Teamwork, optimisme, verrassen

We vinden mooi werk belangrijk en zijn fanatiek in het behalen van onze doelstellingen. Dat doen we met heel veel plezier. Lijkt jou dat ook wat?

Bakkie doen?
Bakkie doen?

Koffie, thee of gewoon iets anders

Tijd voor verandering? Wij ook. Kom gerust binnen voor een goed gesprek en veel inspiratie. We denken altijd met je mee. Wat is jouw verhaal?