E-mailadres instellen op iPhone of iPad

Op deze pagina leggen wij uit hoe je jouw iPhone of iPad instelt om je e-mail bij Terzake op te halen. In dit voorbeeld gebruiken wij de iPhone als uitgangspunt, maar dezelfde schermen zijn van toepassing bij het instellen van je iPad.

Instellen

• Selecteer de instellingen op jouw iPhone of iPad.
  • Kies voor ‘Mail’.
  • Kies voor ‘Account’.
  • Kies voor ‘Nieuwe account’.
  • Kies voor ‘Anders’.

Accountgegevens

• Vul de volgende gegevens in:
  • ‘Naam:’ de naam die je wilt gebruiken als afzender.
  • ‘Adres:’ je volledige e-mailadres, bijvoorbeeld ‘info@example.com’.
  • ‘Wachtwoord:’ het wachtwoord van je e-mailaccount.
  • ‘Beschrijving:’ naam waaronder het account bekend wordt op jouw iPhone of iPad.
  • Kies voor ‘Volgende’.

Inkomende mailserver

• Kies voor ‘IMAP’.
  • De (inkomende) IMAP-server heb je reeds ontvangen, bijvoorbeeld ‘mail.komterzake.nl’. Vergeten? Opvragen.
  • ‘Gebruikersnaam:’ je volledige e-mailadres.
  • ‘Wachtwoord:’ je wachtwoord.

Uitgaande mailserver

• De (uitgaande) SMTP-server heb je reeds ontvangen, bijvoorbeeld ‘mail.komterzake.nl’. Vergeten? Opvragen.
  • ‘Gebruikersnaam:’ je volledige e-mailadres.
  • ‘Wachtwoord:’ je wachtwoord.
  • Kies voor ‘Volgende’.

Overige instellingen

• Schakel naar wens de synchronisatie van notities in.
  • Klik op ‘Bewaar’.