Op volle toeren de zomer door

Met Team Recreatie van De Twentse Zorgcentra

De opdracht

In de zomerperiode bezoekt Tedje Tetter, samen met Team Recreatie, de cliënten van De Twentse Zorgcentra voor een ultiem vakantiegevoel. In een speciale bus toert Tedje langs de buitenlocaties en woongroepen in heel Twente. De opdracht: “geef een gezicht aan de zomertoer van De Twentse Zorgcentra en ontwikkel en realiseer bijpassende middelen en uitingen.”

Gekozen strategie

Begin bij het begin. Een goeie titel met herkenbaar beeldmerk, gegoten in een vrolijke en zomerse look&feel. Vanwege de korte doorlooptijd hebben we vervolgens met meerdere mensen de middelen parallel ontwikkeld. Met een strakke planning en een hotline met de afdeling communicatie, is het gelukt om ontwerp, inhoud en middelen op tijd te ontwikkelen en realiseren.

Het resultaat

Tedje reed rond in een schitterende toerbus met een heerlijke zomerse uitstraling. Voor zijn komst had iedereen al een fraai vakantieboek ontvangen met foto’s, puzzels, kleurplaten en het zomerprogramma. Aangekondigd met posters op de locaties en uitingen op de sociale kanalen werden Ted en zijn team steeds enthousiast ontvangen door clienten en medewerkers. Ze genoten volop van alle leuke activiteiten en mooie momenten.

Dankzij het strakke vormgeven van Terzake hebben wij al onze cliënten van een prachtig vakantieboek van ‘Op volle toeren de zomer door’ kunnen voorzien.
Afdeling Communicatie van De Twentse Zorgcentra