Lex Nijhuis

Gewoon. Goed. Gefeest.

Net even anders, de relatiedag voor de relaties van het Onderwijsbureau Twente.

De opdracht

Onderwijsbureau Twente viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Dit willen zij niet alleen met collega’s maar ook met al haar relaties vieren. Als belangrijke speler binnen de administratie- en advieswereld voor het onderwijs verleent ObT bijvoorbeeld aan meer dan 400 scholen en instellingen haar diensten. Aan Terzake de opdracht om te zorgen dat ObT zich op een onderscheidende, kwalitatieve en passende manier presenteert. Onder andere wilde ObT de directeuren en besturen graag apart en persoonlijk ontmoeten in 2018.

Gekozen strategie

Voor beide relatiedagen is gekozen voor dezelfde locatie en tijdsindeling maar uiteraard wel afgestemd op de specifieke doelgroep qua insteek van de middag, de presentatie en de key-spreker. Op een bijzondere locatie, namelijk in de hangar van Vliegveld Twenthe, met sprekers Wim Daniels en Paul Smit en met een anders-dan-normaal catering hebben we de onderscheidende, kwalitatieve en passende manier voor ObT gevonden. Dit in de jubileum huisstijl, in lijn met het thema ‘Gewoon. Goed. Gevierd’ en uiteraard tot in detail uitgevoerd.

Het resultaat

Op beide dagen hebben circa 150 mensen van een ontspannen, leerzame en gezellige middag mogen genieten. Met aandacht bij de ontvangst en inclusief een oude MIG en tank als onderdeel van de aankleding. Paul Smit boeide de aanwezigen met een vlammend betoog en begeleidde zichzelf op gitaar en Wim Daniels vermaakte de gasten met zijn persoonlijke anekdotes en een heus ObT-dictee. De combinatie inhoud en humor werkte fantastisch goed en de aanwezigen die het Dictee niet zo goed hadden gemaakt, vonden het nog steeds een bijzonder geslaagde middag. Ook de prijswinnaars van de ballonvaart konden niet anders concluderen dan dat deze ObT-feestjes Gewoon. Goed. Georganiseerd waren.

Met verrassende en sprankelende ideeën ontzorgt Terzake de klant, zodat je zelf ook van je eigen feestje kunt genieten!
Leo Rondhuis, directeur ObT

Free WordPress Themes, Free Android Games