Lex Nijhuis

Gewoon. Goed. Gespeeld.

Spelen om des Keizers baard.

De opdracht

Een 25-jarig jubileum met jaarcampagne waarin Onderwijsbureau Twente elke maand weer een verrassend programma heeft. De ene keer een event, de andere keer een leuke attentie, maar ook met een vaste waarde! Elke maand een nieuw ObT spel! Waarin personeel, collega’s maar ook relaties het tegen elkaar op kunnen nemen om er vervolgens met de eer en de highscore er vandoor te gaan.

Gekozen strategie

Een verzamelpunt waar men alle spellen kan spelen, terugvinden en zich een maand lang kan inzetten om de beste score neer te zetten bij het maandspel. Men neemt relatief simpele spellen, compleet in de ObT jubileum huisstijl gegoten. Daarbij een aantal vaste elementen en altijd een race tegen de klok om een mega highscore neer te zetten. De inhoud van de spellen heeft altijd een link met het onderwijs of maakt een knipoog naar de tijd van het jaar, maar kent altijd de uitdaging om je skills telkens te willen verbeteren.

Het resultaat

Een fraai opgezet game platform waar elke maand een nieuw spel verschijnt. Elf speciaal ontworpen games die je elke keer weer uitdagen om de beste score neer te zetten. Klaar voor een potje Memory? Of ben jij toch beter in Kleur Klik? Het personeel en de relaties van Onderwijsbureau Twente mogen zich elke 25e van de maand weer opmaken voor een nieuw spel. Let’s play!

Terzake heeft ObT prettig en verrassend ondersteund in ons 25 jarig jubileumjaar. Gewoon. Goed. Gedaan.
Dick Ellenbroek, Hoofd Financiën & Beheer

Free WordPress Themes, Free Android Games