MEETINGPOINT HM2019

KTR Systems elk jaar op de Hannover Messe

De opdracht

Op basis van een afgesproken standindeling en -vorm werd Terzake wederom gevraagd mee te denken en te doen om KTR Systems op een high profile én ludieke wijze zich te presenteren. KTR Systems is vaste exposant van de Hannover Messe en ontbreekt ook dit jaar niet. Op basis van onze creativiteit en kennis van klant en producten zorg dragen voor: een actie-element, de door Terzake ontwikkelde Webapp in te zetten én naast alle high-tech producten veel aandacht voor de verhalen àchter de KTR producten. KTR360 was een jaarboek, is inmiddels een platform (ktr360.com). Uiteraard wil KTR de succes verhalen onder de aandacht blijven houden.

Gekozen strategie

Op basis van het goedgekeurde thema ‘Start the BBQ season with KTR competition’ zijn een aantal zaken uitgewerkt. Twee KTR medewerkers lopen rond in een opvallende oranje polo, spreken bezoekers aan en delen de actieflyer uit. Op de beursstand zelf zijn 2 wanden volledig vormgegeven rondom het KTR360 verhaal inclusief video’s, projectbeelden en informatie brochures over de betreffende gebruikte KTR producten. Daarnaast is op de stand een centrale rol weggelegd voor de door Terzake ontwikkelde app – waarop in vogelvlucht per werkgebied snel informatie bekeken kan worden over toegepaste producten in de desbetreffende branche. Een mooie communicatie starter voor de KTR medewerkers op de beursstand.

Het resultaat

Een ingetogen, uitnodigende actie geheel in de KTR stijl van het huis. Beursbezoekers ervaren wederom de reputatie van KTR in al haar facetten en innovaties. De centrale slogan ‘KTR. Made for Motion’ werd ook weer volop bewezen: veel gesprekken, veel bewegende producten en veel nieuwe sales kansen voor het vervolgtraject. De beurs duurt nog tot en met vrijdag 5 april maar is nu al succesvol te noemen. Boodschap, belofte en bewijs van het wereldwijd opererende bedrijf KTR zijn opnieuw helder gecommuniceerd en de actie wordt bijzonder goed ontvangen. Want ook voor KTR geldt: ‘Een reputatie opbouwen is 1, een goede reputatie hoog houden is 2’.