Roland Bosman

Life is too short to have boring… hair!

Nieuwe website en bedrijfsfilm voor Gert-Henk Deters Hairstyling

De opdracht

Het jaar 2017 staat voor Gert-Henk Deters Hairstyling in het teken van verandering.

Nadat de salon een metamorfose had gekregen benaderde men Terzake met de vraag of wij de website mee konden nemen in deze verandering. De nieuwe look en het gewenste imago door vertalen naar een nieuwe website. Aansluitend werd ons gevraagd om de klanten een kijkje in de salon te geven door middel van een nieuwe bedrijfsfilm en de kappers zelf in de spotlight te zetten.

Gekozen strategie

Met de nieuwe look en feel van de salon in ons achterhoofd zijn we aan de slag gegaan met een nieuw grafisch ontwerp voor de website, een bedrijfsfilm en medewerkers videoprofielen. Centraal stond de keuze voor een fris, ruimtelijk uiterlijk met een strakke, en eigentijdse vormgeving. Zodat iedereen een heldere eerste kennismaking met de mensen van de salon, een prachtige indruk van de salon zelf en de diensten van Gert Henk Deters Hairstyling krijgen.

Het resultaat

De website weerspiegeld de nieuwe look van de salon. De keuze voor koele, rustige kleuren met als uitstapje de ijsblauwe kleur, die alle interactieve elementen op de website belicht. Door het gebruik van fotografie en bondige teksten heeft de website het gewenste karakter gekregen. De bedrijfsfilm versterkt dat gevoel. Een terugkomende afspraak-button zorgt ervoor dat je direct een afspraak kunt maken bij Gert-Henk Deters Hairstyling. Waar wacht je nog op? gerthenk.nl

Ik wilde graag een nieuwe website en een bedrijfsfilm. Allebei helemaal van deze tijd. Het resultaat is mooier dan gehoopt!
Gert-Henk Deters Hairstyling, Gert-Henk

Free WordPress Themes, Free Android Games