Roland Bosman

Jezelf in het zonnetje zetten

Geslaagde zomeractie

200 verstuurde direct mailings + 35 ingezonden reacties =
2 winnaars!

De winnaars zijn Karin Snieders, management assistent bij Normteq en Ian Rodger, E-Marketeer & Contentbeheerder bij Carel Lurvink. Beide namen en firma’s werden uit de hoge hoed getoverd tijdens het loten van de winnaars. Na de telefonische felicitaties ging mijn collega Erik aan de slag met het animeren van de logo’s voor Carel Lurvink en Normteq. 

Normteq

Bij Karin Snieders van het Hengelose bedrijf Normteq dat balkons, galerijen en complete uitbouwen ontwerpt, levert en monteert, werden Jeroen en ik hartelijk ontvangen. Karin was content met het door Terzake geanimeerde Normteq logo en de welverdiende bos bloemen kreeg een mooi plekje op haar kantoor. Een leuke eerste kennismaking en wat ons betreft zeker niet de laatste.

Carel Lurvink

Met enthousiasme gingen mijn collega’s Marleen en Jeroen op bezoek bij Ian Rodger en zijn collega Maikel Smit (Marketing) ​op de hoofdvestiging van het bedrijf in Enschede. ​Carel Lurvink levert al meer dan 120 jaar producten om werkomgevingen schoner en veiliger te maken. ​Ze werden met open armen ontvangen. Na de presentatie en overhandiging van de logo-animatie en bos bloemen volgde een erg leuk en goed gesprek.

Ontmoet ons

Ook aan de slag met jouw communicatie vraagstuk, hulp nodig bij communicatie strategieën of in hoge nood voor meer interactieve media? Neem gerust contact met mij op via mail of bel 074 – 250 65 22 en laten we elkaar ontmoeten.


Free WordPress Themes, Free Android Games