Gemeente Borne & Terzake, al ruim 25 jaar verbonden

Overheid
 
Iedere zichzelf respecterende gemeente kijkt altijd eerst naar samenwerking en de aanwezige kwaliteiten binnen de eigen gemeentegrenzen. Iedere gemeente kent zijn eigen dynamiek, eigen plannen en vaak gezamelijke Twentse doelen op een breed scala aan onderwerpen zoals ondernemen, wonen en recreëren. Contactpersonen wisselen, grote opdrachten, kleine klusjes, soms snel en intensief dan weer even radiostilte. Al sinds de vorige eeuw mag Terzake de Gemeente Borne tot één van haar trouwste opdrachtgever rekenen.

Energie van Borne

Een van de grotere actuele thema’s gaat over de energietransitie. In samenspraak met meerdere belangengroepen heeft Terzake samen met onder andere energiecoach Bart Schooneman een campagne en totaalpakket aan middelen gerealiseerd voor het Energieloket en de energiecoaches 'in het veld'. Van pandbelettering, promotietent tot informatieflyers, van website tot huis-aan-huis acties, van social media bericht tot het organiseren van een livestream uitzending. Telkens de juiste boodschap voor de specifieke doelgroep op de best mogelijke wijze in de media.

“Terzake geeft óns goede (her)bruikbare energie met creatieve ideeën en slimme suggesties in onze communicatie.”

Bart Schooneman – energiecoach gemeente Borne

 

Wensink-Zuid

Samen stap-voor-stap een klimaatbestendig Wensink-Zuid in 2030

Wensink-Zuid

Een campagne om samen met de bewoners te werken aan een nieuw plan voor Wensink-Zuid. In samenwerking met projectleider Koen Baart hebben we deze mooie campagne opgestart. Een eigen huisstijl, en de eerste middelen zijn een feit.
Op zaterdag 1 juni 2024 was de kick-off van dit mooie project.

Ben je net als de gemeente Borne

voor dé verandering?

Bakkie doen?

Het is gewoon lekker eens vrijblijvend van gedachten te wisselen. Een frisse blik. Een scherp oog. Een verrassend idee.

Ja