Paul Bensing

Everlasting Glory!

Build as many couplings as you can

De opdracht

In 1967 was de nieuwe klauwkoppeling ROTEX al een mijlpaal in het succes van het nog jonge KTR uit Rheine in Duitsland. KTR is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 1.100 medewerkers wereldwijd, 23 eigen dochterondernemingen, 90 vertegenwoordigingen en is in de industriële markt thuis op alle continenten. Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van de ROTEX koppeling was het doel een fun-to-play online game te maken waarbij relaties van KTR prijzen kunnen winnen.

Gekozen strategie

Elke ROTEX koppeling bestaat uit minimaal drie delen. Eigenlijk al een ideaal gegeven om een leuke game mee te maken… Ons idee: een leuke kruisbestuiving uit het klassieke Arkanoid en Tetris. Het spel is super eenvoudig: Met je ‘paddle’ kun je de ROTEX onderdelen ‘vangen’ en het doel is er zoveel mogelijk te bouwen.

Het resultaat

Een unieke game met een uniek product in de hoofdrol. Welk bedrijf heeft er nu zoiets? Er zijn inmiddels al meer dan 1,4 miljoen componenten ‘gevallen’ …and counting. Het is al meer dan 4400 keer gespeeld in meer dan 30 landen. Het spel blijkt ook daadwerkelijk fun te zijn van Amerika tot Noorwegen en van de Ukraine tot aan India als we o.a. de statistieken bekijken. Mission accomplished zou ik zeggen. Wil je ff gamen, dat kan! Speel de ROTEX-Game!


Free WordPress Themes, Free Android Games