Terug naar CASES

Uniek Bedrijfsmakelaars en Woningmakelaars

Vastgoed
 
Uniek Bedrijfsmakelaars en Woningmakelaars is een jong en dynamisch makelaarskantoor met vestigingen in Enter (Overijssel) en Apeldoorn. Door tomeloze inzet, marktkennis en betrokkenheid bent u gewaarborgd van het beste advies. Terzake houdt zich bezig met het ontwerpen en uitzetten van o.a. projecthuisstijlen.

Wonen in de Valk

Voor het nieuwbouwproject de Valk in Lochem heeft Terzake een beeldmerk, pay-off en domeinnaam bedacht. Op basis hiervan is een brochure neergezet, waar ook de teksten voor geschreven zijn. Er is een bouwbord ontworpen, en tot slot is de brochure omgezet naar een website.

Via de website konden geïnteresseerden in eerste instantie hun mail-adres achter laten om op de hoogte gehouden te worden. Bij de start van de verkoop (oktober 2022) werd de mogelijkheid geboden om de brochure en prijslijst te downloaden. Ook werd, middels een formulier wissel, inschrijving via de website mogelijk.

De appartementen in Lochem werden, mede door deze frisse stijl, heel snel verkocht. We kregen er zelfs een lekker taartje voor :-)

“Mede door jullie inzet, prachtige website en brochures zijn alle appartementen al verkocht! Op naar het volgende succesvolle project!”

Team Uniek Apeldoorn

 

Vertrouwd in Marshoogte

Voor nieuwbouwproject Marshoogte in Hardenberg is weer een beeldmerk, pay-off en domeinnaam bedacht. De brochure brochure, bouwbord en website werden ook weer opgezet.

De website werkt op dezelfde manier: geïnteresseerden kunnen in eerste instantie hun mail-adres achter laten om op de hoogte gehouden te worden. Bij de start van de verkoop (januari 2023) kan men de brochure en prijslijst downloaden en zich inschrijven via de website.

Bekijk hier de website: www.vertrouwdinmarshoogte.nl

Ben je net als Uniek Makelaars

voor dé verandering?

Bakkie doen?

Het is gewoon lekker eens vrijblijvend van gedachten te wisselen. Een frisse blik. Een scherp oog. Een verrassend idee.

Ja!