naar CASES

Natuurmonumenten

Natuur

Terzake verzorgt al jaren in samenwerking met Natuurmonumenten prachtige communicatie. Zo’n mooi decor, daar moeten meer mensen van genieten. We spreken de wandelaar aan met een informatieve routekaart, de jonge onderzoeker met een speurneustocht of we pakken het campagnematig aan.

 

Bijenhuis Arboretum

Het bijenhuis in het Arboretum was aan een opknapbeurt toe. Na een schilderbeurt hebben wij, samen met We-do-Sign, gezorgd voor een behangetje, een fris ontwerp voor de bestaande vitrinekast en mooie nieuwe panelen.

 

Aan de buitenzijde vind je informatie over de wilde bijen, aan de binnenzijde over de honingbijen. 16 april 2023, op nationale bijentelling, is de officiële opening. Durf jij te kijken?

 

 

Verbindt mens en natuur

Natuurvisie voor de Oldenzaalse stuwwal

Een prettig leesbaar document met prachtige foto’s, afgewisseld met korte inzetjes en interviews. Uiteraard staan ‘lekker leesbaar’ en ‘uitnodigend’ centraal. Het magazine wordt ondersteund door een korte film waarin niet alleen de omgeving te zien is, maar ook betrokken aan het woord komen. Zo is het voor de verschillende lezers een herkenbaar verhaal met een duidelijke boodschap.

 

Bekijk hieronder de film van de Natuurvisie.

“Fotografie, filmwerk, opmaak, plannen, budgetteren en vooral ‘meedenken’... dank voor de soepele samenwerking. Was weer een TOP project!”

Simone Damhof – Boswachter Communicatie en Beleven Twente

 

 

 

Kasteel Hackfort

Kasteel Hackfort in Vorden is verbouwd van woonhuis tot kasteel en nu ook toegankelijk voor publiek. Aan ons de taak om het kasteel te helpen inrichten, de geschiedenis van dit kasteel tot leven te brengen in de ruimtes van het souterrain en om de gehele signing te verzorgen.

 

Centrale blikvanger is een bijzonder fraai vormgegeven tijdlijn voor de 1e van de 4 periodes uit de Hackfort geschiedenis, waarin deze geschiedenis tot leven komt aan de hand van tekst, beeld en ook prachtige wand illustraties.

Speurneustocht

Laat kinderen hun speurkwaliteiten testen bij Arboretum Poortbulten. De boswachters verstopten schatkistjes in het park die met behulp van een schatkaart te vinden zijn. Reserveer eerst een speurneustas bij Tourist info in De Lutte. Met de materialen in de tas doe je allerlei opdrachten en spelletjes tijdens je speurtocht. De beste speurneuzen krijgen na afloop een echt speurneusdiploma!

Routekaart Buurserzand

De routekaart is in een nieuw jasje gestoken. In plaats van een standaard drieluik folder is gekozen voor een A3 posterblok. De informatie en de routekaart zien er daardoor nog beter uit.
 

 

Ben je net als Natuurmonumenten

voor dé verandering?

Bakkie doen?

Het is gewoon lekker eens vrijblijvend van gedachten te wisselen. Een frisse blik. Een scherp oog. Een verrassend idee.

Ja!