Machinefabriek Boessenkool since 1902

Industrie

Machinefabriek Boessenkool Almelo is een fabriek voor machinebouw in de breedste zin van het woord en daarmee dé machinefabriek van Nederland. In de fabriek ontwikkelen, ontwerpen, bewerken en produceren ze onderdelen, systemen en ook complete machines. Vakmanschap. Eenvoudigweg goede oplossingen aandragen. De samenwerkingsmentaliteit van de pure co-maker. ‘Altijd in topvorm van formaat’.

 

Boessenkool: een sterk werkgeversmerk

Boessenkool is een belangrijke werkgever in de regio Almelo. Met een rijke historie, fijne werkplekken, veel uitdagingen vanuit de hele wereld en volop doorgroeimogelijkheden. We houden daarom de 'werkenbij’ pagina en de Employer branding up-to-date. Onder andere door actuele vacatures, regelmatig nieuwe (video)content en de gebruikersvriendelijkheid zoals zo makkelijk mogelijk kunnen solliciteren. Bekijk hier de website.

Website

Terzake past continue de content van deze 3-talige website aan. Soms is er meer nodig dan alleen aanpassen zoals t.b.v. de vindbaarheid in Google. Hiervoor werken we samen met een gespecificeerd internetmarketing bedrijf, een tekstschrijver en waar nodig een fotograaf of cameraman. We verzorgen elke maand minimaal één nieuwsitem in het Nederlands, Duits en Engels en persberichten naar vakbladen en regionale media. Bekijk hier de website.

Ben je net als Boessenkool

voor dé verandering?

Bakkie doen?

Het is gewoon lekker eens vrijblijvend van gedachten te wisselen. Een frisse blik. Een scherp oog. Een verrassend idee.