Machinefabriek Boessenkool since 1902

Industrie

Machinefabriek Boessenkool Almelo is een fabriek voor machinebouw in de breedste zin van het woord en daarmee dé machinefabriek van Nederland. In de fabriek ontwikkelen, ontwerpen, bewerken en produceren ze onderdelen, systemen en ook complete machines. Vakmanschap. Eenvoudigweg goede oplossingen aandragen. De samenwerkingsmentaliteit van de pure co-maker. ‘Altijd in topvorm van formaat’.

 

Boessenkool: een sterk werkgeversmerk

Boessenkool is een belangrijke werkgever in de regio Almelo. Met een rijke historie, fijne werkplekken, veel uitdagingen vanuit de hele wereld en volop doorgroeimogelijkheden. We houden daarom de 'werkenbij’ pagina en de Employer branding up-to-date. Onder andere door actuele vacatures, regelmatig nieuwe (video)content en de gebruikersvriendelijkheid zoals zo makkelijk mogelijk kunnen solliciteren. Bekijk hier de website.

Strakke signing

Op basis van onze voorstellen en in samenwerking met We-do-Sign hebben we het nieuwe pand voorzien van strakke buiten- en binnen signing.

Website

Terzake past continue de content van deze 3-talige website aan. Soms is er meer nodig dan alleen aanpassen zoals t.b.v. de vindbaarheid in Google. Hiervoor werken we samen met een gespecificeerd internetmarketing bedrijf, een tekstschrijver en waar nodig een fotograaf of cameraman. We verzorgen elke maand minimaal één nieuwsitem in het Nederlands, Duits en Engels en persberichten naar vakbladen en regionale media. Bekijk hier de website.
Hoe het begon

Sinds 1902 = meer dan 120 jaar historie

Hoe het begon

De informatie lag overal en nergens, vele fotoboeken, nieuwsknipsels en digitale bestanden op CD, USB-sticks en laptops; de meest mooie beelden kwamen uit alle hoeken en gaten.

 

De feiten napluizen bleek ook nog een enorme puzzel want klopt het jaartal wel, de namen, de locaties, etc. Het resultaat: een fantastisch mooi chronologisch overzicht van de meest markante momenten.

 

Te beginnen met een film met unieke beelden, die ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum in 1952 werd samengesteld.

 

Bekijk online: history.boessenkool.com
Bekijk in het echt: 1e verdieping kantoorgebouw.

Ben je net als Boessenkool

voor dé verandering?

Bakkie doen?

Het is gewoon lekker eens vrijblijvend van gedachten te wisselen. Een frisse blik. Een scherp oog. Een verrassend idee.