naar CASES

De kracht van een global player
360º visueel verbluffend

Industrie

KTR ontwikkelt en produceert wereldwijd mechanische koppelingen, remmen, koelers en hydraulische componenten voor de machinebouw. Het KTR360° online magazine vertelt al meer dan 10 jaar edities lang over de vele bijzondere projecten die zij begeleid hebben - visueel verbluffend, levendig, actueel.

 

Sinds 2012

KTR yearbooks

De KTR jaarboeken zijn meer dan een jaarboek. Het is een kijkje in de wereld van KTR en geeft elk gerealiseerd project van dat betreffende jaar de juiste achtergrond, de innovatie en oplossingen van het gezamenlijke succes van KTR en haar opdrachtgever.

“Working together with competent and creative people; Terzake shows how it’s done.”

Hans Hagedoorn – General Manager KTR Benelux

 

KTR360 story op hoog niveau

Boven is de lucht dun - dit geldt zowel metaforische als feitelijk. Op de hoogste berg van Duitsland, de Zugspitze, helpt het gebrek aan zuurstof bijvoorbeeld om gewicht te verliezen. Alpenlucht slankt mensen af zonder enige fysieke inspanning - dankzij de verhoogde basaalstofwisseling en een verminderde eetlust op grote hoogte.

Maar eerst moet men zulke hoogten bereiken. Jaarlijks lukt dit zo'n half miljoen bezoekers, bijvoorbeeld met tandradbaan en gletsjerkabelbaan, en vanaf 21 december 2017 met kabelbaan! Dat is het moment waarop de nieuwe Zugspitze-kabelbaan ook naar de hoogste top van Duitsland in gebruik werd genomen en daarmee drie wereldrecords behaalde.

KTR360 fotografie

De jaarboeken zijn ook voorzien van hoogstaand beeldmateriaal. Terzake verzorgt de fotografie bij elk project en ook aanvullende foto’s en illustraties ten behoeve van het betreffende verhaal.

Ben je net als KTR

voor dé verandering?

Bakkie doen?

Het is gewoon lekker eens vrijblijvend van gedachten te wisselen. Een frisse blik. Een scherp oog. Een verrassend idee.

Ja!