Terug naar CASES

De plus van Gelissen

Belastingadviseurs sinds 1979

Gelissen Belastingadviseurs zijn experts op het gebied van fiscaal- en bedrijfseconomische vraagstukken, HR-advisering en personeels- en salarisadministratie. Voor werkgevers, DGA’s, bestuurders en vermogenden. Een gerenommeerd bedrijf én helemaal van deze tijd. Waar wij als Terzake eerder een restyling van hun corporate identity mochten verzorgen, mochten we deze keer onze tanden zetten in de restyling van hun corporate website.

 
Voor deze opdracht werd ons gevraagd om ab-so-luut binnen de huidige huisstijl-kaders te blijven én de website te voorzien van een terzake tekst- en beeldbeleving. Less-is-more, to-the-point, dus helemaal een klus naar ons hart. Maar ook om specifiek meer aandacht te geven aan het Gelissen werkgeversmerk. En nu we toch Engels praten: Last but not least: met een duidelijk eigen hartslag.

“We zijn zeer tevreden met het resultaat en het advies, de begeleiding en uitvoering.”

Brenda Gleis-Radt BBA RPP – partner Gelissen Belastingadviseurs

 

Fotoshoot
medewerkers

Gelissen heeft met onze aangedragen ideeën, ontwerpen en adviezen zelf de teksten verder aangepakt zodat ook de tekstbeleving past als een Gelissen handschoen. Terzake heeft fotograaf Lars van Riggelen en visagiste Esther Knobben gevraagd een mooie fotosessie te maken van alle medewerkers en werksituaties bij het Gelissen kantoor in Enschede. Met veel plezier en binnen de specifieke wensen hebben we alle collega’s met recht allemaal in het licht kunnen zetten. De kernwaardes van het bedrijf Gelissen werden ook tijdens deze sessie gelijk duidelijk: iedereen dacht mee, stelde zich pro-actief en allemaal om tot het beste resultaat te komen.

Terzake heeft vanuit het Programma van Eisen, wireframes en de sitemap structuur de bouw van de website volledig verzorgd en het CMS zo ingericht dat de website intern door een verantwoordelijke collega eenvoudig actueel blijft. Met name op het gebied van vacatures is er mede door de groei van Gelissen regelmatig behoefte aan uitbreiding van het huidige team. Bekijk de website hier.

Ben je net als Gelissen

voor dé verandering?

Bakkie doen?

Het is gewoon lekker eens vrijblijvend van gedachten te wisselen. Een frisse blik. Een scherp oog. Een verrassend idee.

Ja!