Terug naar CASES

de Posten op koers

In het hart van Stadsdeel Zuid in Enschede vind je de Posten: een zorgorganisatie die een bijdrage levert aan de kwaliteit van leven van kwetsbare mensen (met focus op ouderen). Dit doen ze met competente en bevlogen medewerkers. De wensen, behoeften en omstandigheden van klanten en bewoners veranderen de komende jaren. Door langzaam maar zeker van koers te veranderen beweegt de Posten mee met de veranderende wereld. Wij ondersteunen met het gehele communicatieproces en de uitvoering ervan.

 

Na een grondige en gezamenlijke analyse hebben we de strategie, het proces en de uitgangspunten voor communicatie bepaald, afgestemd en vastgelegd. Dit heeft geresulteerd in een herkenbare en uniforme uitstraling van de communicatie. In samenwerking met de afdeling communicatie geven we ‘de Posten op koers’ geleidelijk een gezicht, zowel intern als extern.

Het magazine van de Posten

Het magazine van de Posten is een van de eerste communicatiemiddelen die we hebben voorzien van de nieuwe jas. Altijd een speciaal moment als deze op de mat ligt. En we zijn er trots op! Interessante artikelen en mooie vormgeving. Wat wil je nog meer? Precies! Fotografie! De Posten is een mensenorganisatie dus dan is het logisch dat we eigen bewoners en medewerkers terug zien. Prachtige fotografie door onze partner Marjo Baas en een magazine dat enthousiast werd ontvangen.

Ben je net als de Posten

voor dé verandering?

Bakkie doen?

Het is gewoon lekker eens vrijblijvend van gedachten te wisselen. Een frisse blik. Een scherp oog. Een verrassend idee.