Beleggen met een gerust gevoel?

Een kijkje achter de schermen bij Excellent Fondsen

De opdracht

Excellent Fondsen is als emissiekantoor gespecialiseerd in vastgoedbeleggingsfondsen. Menigeen ziet onnodig veel beren op de weg of is juist blind voor de kanttekeningen. Excellent Fondsen adviseert niet, maar screent, controleert en geeft potentiele beleggers transparante inzichten. De opdracht: hoe maken we dit nu de buitenwereld duidelijk.

Gekozen strategie

Kernwoorden die je vaak tegenkomt in deze branche zijn deskundig, professioneel, betrouwbaar. Mooi en zeker relevant, maar waar maak je nu het verschil, waarom zou ik juist naar Excellent Fondsen gaan, hoe halen we de drempel weg. Het zit hem dan vooral in de aanpak en in de mensen. Ze bieden niet zomaar fondsen aan, maar alleen die voldoen aan specifieke criteria. Geen advies, maar inzicht. En het zijn nog leuke mensen ook.

Het resultaat

We hebben gekozen voor een video met motion graphics. De ‘inhoudelijke kant en meerwaarde’ wordt benoemd en benadrukt door middel van animaties. De persoonlijke kant wordt letterlijk in beeld gebracht. Duidelijk wordt op basis waarvan fondsen worden voorgesteld en wie je bijna letterlijk bij de hand neemt tijdens het gehele proces. Een gerust gevoel.

Altijd spannend om zelf de controle los te laten We zijn blij dat Terzake ons op inhoud bij de hand heeft genomen. We zijn trots op het prachtige eindresultaat. Dit is wie we zijn.
Jeroen Ruijter, partner Excellence Fondsen