Dirk Segerink

Gevormd door het verleden, gericht op de toekomst

Videoregistratie 50-jarig jubileum de LosserHof voor De Twentse Zorgcentra

De opdracht

In de afgelopen 50 jaar is er veel veranderd, zowel op het terrein als in de zorg en begeleiding van de bewoners en deelnemers van de LosserHof. Alleen dit is al een feestje waard, maar het jubileum van de LosserHof werd grootst gevierd met een hele feestweek!

De Twentse Zorgcentra vroeg ons mee te denken om het jubileum van de LosserHof in te kleden en vast te leggen. Onze insteek: Een feestelijk en herkenbaar logo ontwikkelen en om de hele week in goede banen te leiden mocht, in herkenbare stijl, een programmaboekje zeker niet ontbreken.

En wat is nu leuker dan over een tijdje letterlijk terug te kunnen kijken naar de geslaagde opening, één van de activiteiten, de kermis of het eindfeest? Zo gezegd, zo gedaan! Een aantal korte filmpjes en een mooie compilatie video zetten de geslaagde feestweek nog extra in de spotlight!

Gekozen strategie

Elke campagne, elk event wordt beter gedragen met een mooi logo. Dit maakt herkenbaar en geeft het event meteen al sfeer. Dus deze mocht bij het 50-jarig jubileum natuurlijk niet ontbreken. Een cliënt van De Twentse Zorgcentra mag zich niet alleen de kunstenaar noemen van een prachtig schilderij, maar ook de grondlegger van het jubileum logo.

De fleurige flamingo kende een hoofdrol in zowel het logo, als in het programmaboekje en de animaties rondom de uitingen van het jubileum en de feestweek. Er is gekozen om de fleurigheid van het schilderij ook door te laten vloeien in de bladzijdes, verhalen en agendapunten in het programmaboekje.

De filmpjes hebben een kleurige animatie bij elk begin en eind. De gemaakte video’s waren op dezelfde dag van opname nog te bewonderen op de verschillende online media van De Twentse Zorgcentra en de compilatie video nam iedereen een weekje na dato nog even mee terug naar die leuke feestweek!

Het resultaat

Een feestweek met ontzettend veel leuke, blije cliënten, verzorgers en betrokkene van de LosserHof in beeld! De opening, kermis, reünie en ook Jannes zijn optreden of die gave vuurwerkshow. Alles overzichtelijk vast gelegd in een programmaboekje en op één van de gemaakte filmpjes. Alle uitingen prachtig ondersteund door het jubileum logo.

Super leuke filmpjes, fijn contact en adequaat kunnen schakelen. De feestweek is prachtig vastgelegd en blijft voor altijd een mooie herinnering.
Ellen van Rijn, De Twentse Zorgcentra

Free WordPress Themes, Free Android Games